Specialist in de psychologische behandeling van eetstoornissen en obesitas

Meer informatie over eetstoornissen en obesitas

 

Nederlandse Academie voor Eetstoornissen

Op de website van de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen vind je onder andere aanvullende info over het zorgaanbod in Nederland en over eetstoornissen en de behandeling daarvan. Verder vind je er onder andere literatuur, publicaties en er is een forum (voor leden).

 


Obesitas VerenigingDe obesitasvereniging zet zich in voor de belangen van alle mensen met overgewicht in Nederland. Op deze website vind je informatie over obesitas, het ontstaan ervan, de risico’s en de behandelmethoden.

 

 


eerlijk over eten VoedingscentrumOp de website van het voedingscentrum vind je onafhankelijke informatie over gezond eten, veilig eten en duurzaam eten.

 

 


Buro PuurBuro PUUR zet zich in voor de preventie van eetstoornissen. Op de website vind je onder andere tips over het vinden van de juiste hulpverleners. De site richt zich primair op de leeftijdsgroep van 12 tot 19 jaar.

 

 


Proud2bmeOp deze site kun je alles vinden over eetproblemen, anorexia, boulimia, eetbuienstoornis, gezond eten, lifestyle en vooral over jezelf accepteren.

 

Terug naar ‘Voor wie’