Specialist in de psychologische behandeling van eetstoornissen en obesitas

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Maries Roosen Psychologie. Maries Roosen Psychologie besteedt uiterste zorg aan een actuele, toegankelijke, correcte en complete website. Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Maries Roosen Psychologie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.mariesroosenpsychologie.nl. De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling bij een arts.

Het is mogelijk dat via de website van Maries Roosen Psychologie toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. Maries Roosen Psychologie kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina’s of -sites.

De informatie en illustraties op deze site mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden overgenomen of in welke wijze dan ook worden gekopieerd. Door het gebruik van onze website gaat u akkoord met de toepasselijkheid van onze disclaimer.