Specialist in de psychologische behandeling van eetstoornissen en obesitas

Contact

Maries Roosen Psychologie
Torenallee 20 (kamer 2.072)
5617 BC Eindhoven

T: 06-50265242
E-mail: info@roosenpsychologie.nl
Internet: www.mariesroosenpsychologie.nl

Kaart

Meer informatie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Maries Roosen via het algemene telefoonnummer of per email. Laat een bericht achter als je de voicemail hoort. Je wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.

De praktijkruimte is gevestigd in kamer 2.072 binnen het zogenaamde SFJ-gebouw, gelegen op Strijp-S aan de Torenallee 20 te Eindhoven. Je herkent het gebouw aan het opschrift ‘Videolab’ aan de voorzijde van het gebouw. Op Strijp-S zijn diverse parkeerterreinen, waar je tegen betaling kunt parkeren.

Bij de ingang van het gebouw vind je de receptie. Je hoeft je hier niet te melden maar kunt de lift nemen naar de 2e verdieping en plaatsnemen in het zitje naast de lift, waar ik je zal komen ophalen op de afgesproken tijd.

Buiten kantoortijden zal ik je ophalen beneden bij de ingang van het gebouw.

Contact bij crisis

Als je in behandeling bent kun je bij crisis binnen kantooruren contact opnemen met mij. Als je buiten kantooruren hulp nodig hebt bij crisis, neem dan contact op met de huisartsenpost. Deze kan beoordelen of inzet van de crisisdienst van de GGZ geïndiceerd is of je doorverwijzen naar de afdeling spoedeisende hulp van het ziekenhuis. Mocht het niet lukken dan kun je, ook buiten kantooruren, contact met mij opnemen.