Specialist in de psychologische behandeling van eetstoornissen en obesitas

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk per telefoon of email.
​Als je jezelf per mail aanmeldt, neem ik telefonisch contact met je op om te overleggen over je hulpvraag en de mogelijkheden voor behandeling in mijn praktijk. Als jouw hulpvraag past bij mijn aanbod kunnen we een eerste afspraak plannen.

Mijn contactgegevens:

Werkdagen:

Wachttijden

De aanmeldingswachttijd (tijd tussen aanmelding en intake) bedraagt 8 weken. De aanmeldingswachttijd is niet afhankelijk van waar je bent verzekerd.

De behandelingswachttijd (tijd tussen intake en start van de behandeling) bedraagt ongeveer 4 weken. De behandelings- wachttijd is niet afhankelijk van waar je bent verzekerd.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).


Informatie met betrekking tot wachttijden is geactualiseerd op 1 mei 2024.